Generic Levitra

Beskrivning av Generic Levitra

Mycket effektiv produkt används framgångsrikt i urologi för behandling av ED. Generic Levitra är överkomligt. Många läkare, patienter känner igen snabba resultat, användbarhet.

Tablettform

Det framställs i tabletter av rund form av ljusgula nyanser. Tabletten är förseglad i en blister för tio. Paketet innehåller instruktioner.

Umea

Struktur

Tabletter innehåller en effektiv komponent – tadalafil. Ballast ämnen: cellulosa, laktos. Doseringen varierar från 5 till 40 mg, vilket gör det enkelt att välja det optimala formatet.

Generic Levitra Köpa Sverige – 10mg, 20mg, 40mg, 60mg Pris

Verkningsmekanism

Generic Levitra gynnar penisens naturliga hemodynamik för uppkomsten av en erektion.

Dosering, administreringsväg

Det rekommenderas att tillgripa sexuell stimulans för maximal manifestation av effekten av Generic Levitra. Den första dosen är begränsad till 10 mg i en halvtimme före det planerade könet. Läkemedlet varar 15-20 timmar. Du kan inte äta mer än ett piller per dag.

Kombination med andra ämnen

Kliniska studier avslöjade inte tadalafils kemiska aktivitet mot andra droger, mat. Tillåtet att använda med liten förgiftning.

Kontraindikationer, försiktighetsåtgärder

Försiktighet bör vidtas vid val av dosering, om patientens historia diagnostiseras med lever-, njursvikt. Doseringen reduceras till 5 mg per dag. Kombinera inte med andra droger som påverkar styrkan.

Biverkningar

Som ett resultat av ökad blodcirkulation kan huvudvärk, nässäppa och rodnad i ansiktet observeras. Symtom på biverkningar inträffar extremt sällan, passerar snabbt och kräver inte att läkemedlet återkallas.

Regelbunden mottagning av Generic Levitra främjar uppkomsten av en stabil remission av ED.

Generic Levitra
4.3 (86.67%) 15 votes

One Comment