Generic Priligy

Beskrivning av Generic Priligy

Oralt medel för att korrigera ögonblicket av utlösning. Generic Priligy visade hög effektivitet. Läkemedlets verkan är identisk med det ursprungliga läkemedlet i kvalitet, tillförlitlighet, dosering, säkerhet.

Generic Priligy Receptfritt Apoteket – 30 mg, 60 mg, 90 mg Pris

Uppsala

Tablettform

Grönblå piller av rund form. Tio bitar är förseglade i en plastblister.

Struktur

Tabletten innehåller 60 mg depoxetin.

Verkningsmekanism

Generic Priligy ökar serotoninnivåerna för att förbättra patientkontrollen över utlösningen. Generic Priligy används för att behandla PE (för tidig utlösning), som inte är botemedel mot denna sjukdom.

Tabletter stimulerar sexuell attraktion. Effekten känns bara under samlag.

Dosering, administreringsväg

En tablett om dagen, en timme före intimitet, ska användas. Den dagliga dosen bör inte överskridas. Acceptera endast om de planerar sexuell kontakt, tvättar med mycket vatten. Att äta saktar läkemedlets verkan.

Kombination med andra ämnen

Generic Priligy kan inte kombineras med alkohol för att inte uppleva besvär, ett antal biverkningar. Kontraindicerat vid behandling av nitrater

Rådfråga din läkare om du är benägen att svampinfektion, ta ketokonazol, itrakonazol, flukonazol.

Kontraindikationer, försiktighetsåtgärder

Undvik uttorkning, begränsa dig inte till att dricka om du använder Generic Priligy. Kontraindikationer är hjärtsjukdom, lever, njursvikt.
Depression, psykisk sjukdom, epilepsi kräver försiktig utnämning av Generic Priligy.

Biverkningar

Överensstämmelse med dosen kommer att förhindra obehagliga symptom, varav de flesta är förknippade med förändringar i AT: yrsel, svettning, frekvent urinering, kräkningar.

Generic Priligy
4.7 (93.33%) 9 votes

One Comment